Nisan
ayında Sekiz Kitap Kulübü Albert Camus’un “Yabancı” romanını tartışmak için
Beyza’da toplandık. Beyza’nın şık sofrası, detaylara gösterdiği özen,
mükemmeliyetçiliği romanın kahramanı Möyö Meursault’ın vurdumduymaz kişiliği
ile tam bir tezat teşkil ediyordu.
Fotoğraftaki
şık sofrada sunulan her yemek birbirinden lezizdi. Pancar Salatası ise hepimiz için
yeni bir lezzet oldu.
Malzemeler:
4
adet orta büyüklükte Pancar
1
adet ekşi Elma (tercihen ithal elma)
Zeytinyağı
1 adet
Limon
Yapılışı:
Pancarların ve elmanın kabukları soyulur. Yıkanır ve en
ince rende ile rendelenir (ben robotla yaptım). Üzerine limon suyu ve
zeytinyağı ilave edilir. Biraz bekletilerek
servis yapılır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder