Malzemeler:
-125 gr. Margarin
-1 Kuru soğan
-250 gr. Ispanak
-3 adet Mantar
-Beyaz peynir
-Karabiber
Üzeri için;
-1 Bardak Süt
-1 Yumurta
Hamuru için;
-2 Yumurta
-1 Bardak Süt
-125 gr. Margarin
-Tuz
-Aldığı kadar Un ( 2 Su B. kadar)
Hamur yapılıp dinlendirilecek.
Hazırlanışı:
-Soğan ile ıspanak kavrulacak, mantar, karabiber, tuz ve sonunda beyaz peynir karışıma ilave edilecek.
-Kiş kabı margarinle yağlanacak, üzerine hamur yayılacak. Hamurun üzerine sebze karışımı konulacak.
-Süt, yumurta, tuz karışımını kiş hamuru üzerine dökülecek.
- 170 derecede önceden ısıtılmış fırında pişirilecek. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder